Even voorstellen – Flip van der Valk

Even voorstellenFlip

Mijn naam is Flip van der Valk en ik ben sinds 1 november aan de slag bij scanopy™. Als geograaf heb ik persoonlijk veel interesse in reizen, vooral naar steden: De interactie tussen mensen en de ruimte en stedelijke processen, liever gezegd: hoe groter, hoe drukker, hoe beter!

Bij mijn vorige werkgever, Vicrea Solutions BV in Amersfoort, ben ik verantwoordelijk geweest voor de gehele levenscyclus van een aantal softwareoplossingen. Ook bij scanopy™ zal ik deze rol gaan vervullen: het inventariseren van klantwensen, het maken van een roadmap, uitwerken van Functionele Ontwerpen, het aansturen van ontwikkelaars, demonstraties geven, participeren in landelijke overlegorganen en advies over architectuur en gebruik van de oplossingen.

Ik houd van nieuwe uitdagingen en barst van de energie om te werken aan de oplossingen van scanopy™: innovatief bezig zijn en samen met gebruikers mooie resultaten boeken. Daarnaast help ik op het gebied van ruimtelijke ICT vraagstukken organisaties verder.

Ik kom graag in contact met u! Bekijk hier alvast mijn LinkedIn profiel.