Scanopy aanwezig op GeoBuzz 2015 event

GeoBuzz-Logo beurs

scanopy™ is dit jaar aanwezig op het GeoBuzz event. Het jaarlijkse, veelzijdige en onafhankelijke congres met beurs over geo-informatie.

U kunt een bezoek brengen aan onze stand bij het AGRI/BIM/Energie Plein. Ons enthousiaste team vertelt u graag meer en onze demo’s staan gereed om u direct kennis te laten maken met onze slimme oplossingen.

Informatie:
Stand op het AGRI/BIM/Energie Plein

Schermafbeelding 2015-10-30 om 09.25.25

Workshop 24 november: Overzicht is inzicht
Wij verzorgen een workshop op 24 november om 12:00-12:45 over onze oplossing Organize: “Overzicht is inzicht: Houd grip op de ontwikkeling van ondergrondse infrastructuur met Organize”. Wij gaan u meer vertellen over het innovatieve online projectmanagement portaal om ruimtelijke ontwikkeltrajecten vooraf en tijdens de uitvoering te beheren en te begeleiden. Interessant? Kom langs! Toegang tot de beurs op GeoBuzz is gratis!

ComputerSessies 24 & 25 november: Slim omgaan met Open Data
Organize van scanopy™ levert overzicht en inzicht in ondergrondse infrastructurele netwerken. Door slim gebruik te maken van beschikbare (open)databronnen, kan de opbouw en verrijking van deze gegevens worden vormgegeven. De werelden van CAD en GIS groeien op deze manier naar elkaar toe. Infrastructureel werk staat in een moderne omgeving niet meer los, maar is een geïntegreerd geheel, met betrouwbare informatie uit basisregistraties, nauwkeurige luchtfoto’s en Inspire-approved informatie over mileu en bodem. Echter, het is wel van belang dat deze informatie op de juiste manier wordt toegepast en gekoppeld. Dit vraagt nog wel eens expertise op het gebied van GIS. Moderne tools stellen ook de gemiddelde gebruiker in staat, juiste koppelingen te leggen. In deze workshopsessies zullen de verschillende bronnen worden behandeld en wordt er samen aan een integrale informatievoorziening gewerkt.

Locatie & Tijd:
24 & 25 november – Congrescentrum 1931 in ‘s-Hertogenbosch

Programma Scanopy:
Workshop:
24 november van 12:00-12:45 – Flip van der Valk (scanopy™) – > Overzicht is inzicht: houd grip op de ontwikkeling van ondergrondse infrastructuur

Computerzaal:
24 november van 13:45-14:30 – Flip van der Valk (scanopy™) – > Slim omgaan met Open Data (vervolg op workshop)
25 november van 12:00-12:45 – Flip van der Valk (scanopy™) – > Slim omgaan met Open Data

Wij hopen u graag te zien op 24 & 25 november! Zie ook het volledige programma van het GeoBuzz Event.

Lees hier meer over het Geobuzz event.