Wie zijn wij

CADpeople™ ondersteunt bij het oplossen van het capaciteitstekort van projectteams en de vaste kern van bedrijven, met medewerkers die specifieke kennis, kunde en competenties van het werk- of vakgebied hebben. Voor korte termijn capaciteitsproblemen putten we uit de entiteiten die aan thepeoplegroup™ zijn gelieerd, voor langere termijn kunnen we ook nieuwe medewerkers werven en selecteren. Onze medewerkers beschikken over de juiste opleidingen en certificeringen, aangevuld met marktspecifieke kennis en ervaring. CV’s van onze medewerkers zijn competitief, van hoge kwaliteit en van meerwaarde voor het project of bedrijf. Onze kracht is de snelheid waarmee wij vraag en aanbod kunnen samenbrengen. CADpeople™ richt zich als onderneming op twee aspecten binnen de CAD branche: Capaciteitstekort en Projecten & specialisten.

Onze focus

Capaciteitstekort
Wij kunnen uw capaciteitstekort oplossen door u de juiste medewerkers te leveren. Of u nu op zoek bent naar algemene CAD medewerkers of juist een meer specifieke kennissoort of specialisatie, wij kunnen u op korte of lange termijn onze eigen geoefende specialisten bieden die u helpen met al uw software vragen, tekentechnische vragen en andere CAD gerelateerde problematiek. Naast tekenaars en ingenieurs hebben we ook vele andere CAD-gerelateerde specialisten in dienst, zoals o.a. ervaren projectleiders, landmeters en uitvoerders. Binnen onze flexibele laag van specialisten bevinden zich zowel beginnende als zeer ervaren mensen van van MBO tot WO opgeleide medewerkers.

CADpeople™ verhelpt uw capaciteitstekort via inzet van gespecialiseerd personeel op verschillende niveaus binnen diverse marktsegmenten.
Projecten & Specialisten
Als het om onze projecten en specialisten gaat zegt de naam het al: CADpeople™ kent de CAD specialisten als geen ander. Er zijn vele organisaties die gespecialiseerd zijn in headhunting, maar deze zullen de subtiliteiten van uw specifieke CAD-behoeftes niet begrijpen zoals wij dat doen. Zij zullen hierdoor meer moeite hebben met differentiëren tussen verschillende kandidaten met vergelijkbare CAD kwalificaties en achtergronden. Wij zijn als jarenlang actief binnen het CAD segment en zijn specifiek gespecialiseerd in CAD-projecten. Dit maakt ons uitermate geschikt voor het vinden van de specialist die uw organisatie nodig heeft.

CADpeople™: van tekenaars tot engineers; van werkvoorbereiders tot projectmanagers. Wij hebben de specialist voor u!

Trots & Tevreden